Üzleti coaching

„Mindig látjuk, melyik lenne a legjobb út,

de mindig azon az úton járunk,

amelyikhez hozzászoktunk.”

Az üzleti coachingról

Az üzleti coaching olyan tanácsadási és támogatási forma, amely során képessé válunk arra, hogy kibontakoztassuk lehetőségeinket, elérjük céljainkat, teljesítsük vágyaikat.

A coaching során lehetővé válik a személyes motivációk, vágyak, szükségletek feltárása és reális célok kitűzése. Coachként a célom, hogy támogassam vendégeimet a kitűzött célok és változások megvalósításában.

A coaching alapja a bizalom

A coaching szemléletmódja azon alapszik, hogy az ügyfél képes a fejlődésre, és meg tudja oldani az előtte álló problémákat. A coach erősíti az ügyfél elkötelezettségét és felelősség vállalását a döntéseinek meghozatalához és a szükséges változások véghezviteléhez.

A coach és az ügyfél szövetsége bizalmi kapcsolatra épül, és ez szolgálja az ügyfél kreatív megoldásainak felszínre hozatalát. A coach empatikusan segíti ügyfelét a célok elérését segítő akcióterv elkészítésében és megvalósításában. A coaching során azok a válaszok kerülnek felszínre, melyet az ügyfél valószínűleg tud, de eddig nem fogalmazódott meg benne. A coach nem oldja meg az ügyfél problémáit, hanem segíti a megoldás kidolgozását és megvalósítását.

A tanácsadás csak akkor működik, ha az ügyfél is kész arra, hogy megvizsgálja saját gondolkodásmódját és viselkedését, továbbá vállalja, hogy aktívan dolgozzon a kívánt változás érdekében.

Üzleti coaching és bizalom

Milyen területeken tudok segíteni?

Azok számára, akik valamely változást terveznek az életükben, vagy kényszerű váltásnak az elszenvedői. Azok számára is hasznos, akik önmagukon dolgozva új szokásokat szeretnének kiépíteni, életmódot váltani, illetve valamely káros vagy életüket nehezítő szokásról mondanak le.

  • Life coaching

    Ismerd meg jobban önmagad és küzdd le az akadályokat.

  • Egészség coaching

    Válaszd a tudatosságot és ne hátrálj meg a változások elől.

  • Karrier coaching

    Vedd kezedbe az életpályádat és karrieredet irányító döntéseket!

További szolgáltatások

Generációváltás a családi vállalkozásban

Feladatokat és felelősséget átadni és átvenni. Nem egyszerű, de tanulható!

Menedzserbetegségek

Folyamatos nyomás, stressz és túlhajszoltság. Tedd meg időben az ellenlépéseket!

Stresszkezelés

A konfliktusok és stresszhelyzetek elkerülhetetlenek, de hogy hogyan kezeled őket, már rajtad múlik.

Business coaching

Karrierépítés, jövőtervezés, önmegvalósítás. Business coaching vezetőknek, középvezetőknek.

Elérhetőségeim

Kulcsár Krisztina, coach