coaching

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

Az életvezetési tanácsadás során megfogalmazzuk az életeddel kapcsolatos céljaidat, szükségleteidet, gondolataidat. A megfelelő kérdésekkel segítek feltárni a problémákat, és szempontok adásával igyekszem felhívni a figyelmed a saját erőforrásaidra, a megoldási lehetőségeidre.

A közös munka eredményeképpen új megvilágításban fogod látni a problémákat, és hatékonyabban módosíthatsz a viselkedéseden, hogy végül elérd céljaidat. A életvezetési folyamat során javulni fog az önismereted, az önmegfigyelő és önszabályozó képességed, így máskor, más nehézségek vagy döntések esetében egyedül is meg tudod oldani a problémákat.

Mikor vedd igénybe az életvezetési tanácsadást?

A körülöttünk folyamatosan változó világ kevés kapaszkodót nyújt. Sok a stressz és a feszültség a munkában, a kapcsolatainkban. Az idő az egyik legnagyobb kincsünkké vált és sajnos önmagunkra mindig túl kevés jut. Előfordul, hogy nagy rohanásban elveszíted az önmagaddal való kapcsolatot, az önbizalmadat és a sikerek messzire kerülnek. Ilyenkor jól jöhet egy külső higgadt nézőpont, amely segítségével könnyebb megtalálni ismét az elveszett egyensúlyt. Ha megváltoztatod a nézőpontot, amivel létrehoztad a problémát azzal nagy lépést tettél a megoldás felé. Bármelyikünk kerülhet olyan helyzetbe, amit egyedül már nem tud megoldani. Ilyenkor akkor segítesz magadnak a legtöbbet, ha hajlandó vagy vállalni a sebezhetőségedet és segítséget kérsz.
Hozzám bizalommal fordulhatsz! Segítek ismét felépíteni az önbizalmadat, visszanyerheted az erődet és ráláthatsz az erősségeidre. A munkában és a magánéletben egyaránt megvalósíthatod a vágyaidat az elképzeléseidet és elérheted a kitűzött céljaidat.

Life coaching

Miben segít az életvezetési tanácsadás, life coaching?

Egészség coaching

Miben nyújt segítséget az egészség coaching?

 • egészségtudatos életmód fejlesztése,
 • egészséges életmódhoz kötődő célok megfogalmazása és pontosítása,
 • a változás iránti elköteleződés erősítése,
 • a magatartás szabályozásának a fejlesztése,
 • külső támogatás a megvalósításhoz,
 • visszaesés megelőzése.

Kiknek ajánljuk az egészség coachingot?

Várjuk azokat, akik testi vagy lelki problémájukat egészségesebb életmód útján szeretnék megoldani:

 • egészségesebb táplálkozás,
 • mozgás, sport beépítése az életmódba,
 • káros szenvedélyektől való leszokás,
 • kevésbé stresszes életmód megvalósítása,
  az orvosi előírások könnyebb betartása.

Kérdésed van, bejelentkeznél? Keress bátran!

Kulcsár Krisztina, coach