coaching

KAPCSOLAT ÉS IDŐPONT EGYEZTETÉS

Vegye fel velem a kapcsolatot!

Kulcsár Krisztina:
Emailkapcsolat@kulcsarkrisztina.hu

Telefon+36-20-662-45-69

Skype: kkulcsar

Munkanapokon:

1024. Budapest, Margit krt. 25/A,  kapucsengő: Soul/Kikus

A Segítőhálón is elérhető vagyok: https://segitohalo.hu/segitok/kulcsar-krisztina/

Egészségügyi dolgozók online lelki támogatásában is számíthatnak rám: https://ejtk.hu/coach/kulcsar-krisztina 

Néha mindenki érezheti úgy, hogy megrekedt valahol, nem találja a helyes utat, segítségre, vagy csupán egy objektív véleményre van szüksége. Az életünk során számos kihívás, élethelyzet és feladat vár ránk, ahol helyt kell állnunk, mindeközben pedig meg kell őriznünk önmagunkat is, önismeretet gyakorolni.

A barátok meghallgathatnak, véleményt formálhatnak, sőt, tanácsot is adhatnak, de korántsem biztos, hogy képesek valódi segítséget nyújtani. Egy mentális segítő képes több területen is objektív útmutatást adni, és segít felismerni a rossz döntéseket. Őszinte, de nem kritikus, empatikus, de nem elfogult, elősegíti a problémák felismerését, konkretizálását, megfogalmazását és megoldását, ezzel együtt pedig a személyes fejlődést, a jobb önismeretet is.

Ha úgy érzi, hogy ez az, amire szüksége van, és igénybe venné egy képzett és tapasztalt life coach szolgáltatásait párkapcsolati tanácsadásban, konfliktuskezelésben, vagy stresszkezelésben, akkor keressen meg bizalommal, és kérjen időpontot!

Cégek mentális támogatásában is számíthatnak rám: https://soultherapy.hu/

Vegye fel velem a kapcsolatot!