coaching

CSALÁDOT SZERETNÉK...

Régóta egyedül élsz? Gondot okoz a családalapítás? Nem találod a párod? Vannak elvárásaid? Lehet, hogy irreálisak? Már magad sem tudod, kit szeretnél?

Segítség nőknek…

…hogy tisztán lássák, mit keresnek a férfiak egy nőben, számukra mit jelent a családalapítás, hogyan lehetnek „jobb” nők, milyen helyzetben kezdeményezhetnek, milyen helyszíneken és milyen módszerekkel, hogyan kelthetik fel és tarthatják meg egy férfi vonzalmát, hogyan váljanak önálló és vonzó személyiséggé.

Segítség nőknek és férfiaknak

Segítség férfiaknak…

…hogy tisztán lássák, hogy mi kell a nőknek, a számukra mit jelet a családalapítás, hogyan érjék el, hogy férfiasnak tartsák őket, hol és hogyan ismerkedjenek, hogyan fokozzák és tartsák fenn egy nő vonzalmát, hogyan váljanak önálló és vonzó személyiséggé.

Ami nélkül nincs csábítás

A két kulcsszó az önbizalom és személyiségfejlesztés. Ezek az első lépések a sikeres párkapcsolathoz.

A coaching során a következő témákat érintjük:

  • Segítünk kialakítani egy személyre szabott fejlődési tervet.
  • Leszámolunk a hiedelmekkel: milyen nőhöz/férfihoz vonzódnak a férfiak/nők? Mit mond erről a tudomány? És mit mutatnak a gyakorlati tapasztalatok a külső és belső tulajdonságok szempontjából?
  • Egy kapcsolathoz rugalmasság kell: a jó kapcsolatért hozott áldozat és annak édes gyümölcsei (különösen megrögzött szingliknek).
Önbizalom nélkül nincs csábítás

Kérdésed van, bejelentkeznél? Keress bátran!

Kulcsár Krisztina, coach