Pszichodráma, önismeret

„Ha az az út, amelyen jársz,

állandóan fájdalmat okoz neked,

akkor az nem a te utad.”

A pszichodráma

Pszichodráma

Pszichodráma csoport

A pszichodráma csoportos önismereti-önfejlesztő pszichoterápiás módszer, mely lehetővé teszi, hogy bármely életeseményt, múltban gyökerező problémát, emberi szerepek minden aspektusát, vagy képzeletbeli történést, álmot játékban fejezzünk ki, és meghaladjunk, problémáinkat felvállaljuk, új működési formákat fejlesszünk ki magunkban.

Az önismereti munka hatékonyságát nagymértékben megnöveli a csoportban való részvétel, a csoport elfogadása és szeretete. A csoport tagjai hasonló problémákkal küzdenek, ezáltal megoszthatják egymással érzéseiket, és megtapasztalják, hogy nincsenek egyedül nehézségeikkel.

A pszichodráma a szeretet, a feltétel nélküli elfogadás, és empátia mindent átható erejét hangsúlyozza, ezáltal megadja az embereknek, hogy mélyebben tudjanak kapcsolódni egymáshoz. A pszichodráma célja, hogy megtaláljuk önmagunkat, helyünket a világban, és ezáltal választásainkban szabaddá váljunk.

Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik aktuális konfliktushelyzetük megoldásához keresnek konstruktív megoldást. Szeretnék megismerni a másik oldal szempontjait. Lehet, hogy éppen önmagukkal vannak harcban egy számukra fontos döntés meghozatalában. Ez lehet munkahelyváltás, pályamódosítás, párkapcsolati döntés, költözés.

Kérdésed van, bejelentkeznél? Keress bátran!

Kulcsár Krisztina, coach