Coaching

Néha mindannyiunknak kell egy kis segítség

Hogy új magasságokba emelkedjünk

én ebben segítek

Milyen területeken tudok segíteni?

Életünk során, több időszakon mehetünk át. Hol vidám és szomorú, hol pedig boldogtalan, küzdelmekkel teli szakaszokat élünk át. A küzdelmesnek megélt periódusok néha végtelennek tűnnek, és úgy érezzük, összecsaptak a hullámok a fejünk felett, nem találjuk a megoldást, a kiutat.

Én ilyenkor tudok segíteni.

Amennyiben vállalja a felelősséget a saját sorsa irányításáért, a döntéseit szereti önmaga meghozni, ugyanakkor igényli az objektivitást, problémájának sokoldalú megközelítését, keressen föl bizalommal!

 • Életvezetési nehézség

  Sokszor tűnik úgy, hogy életünk hullámai összecsapnak felettünk, de van kiút!

 • Döntéshelyzetek

  Életünk döntések sorozatából áll, ám sokszor kerülünk szembe lehetetlennek tűnő döntéshelyzetekkel. Ilyenkor segíthet egy szakértő

 • Karrierépítés, jövőtervezés

  Mi leszek, ha nagy leszek? Mit csináljak, ha már nagy vagyok? A karrierünk és jövőnk tervezése nem csak kisgyerekkorban fontos, és érdemes néha újratervezni, szakértői segítséggel

 • Stresszkezelés, önismeret bővítése

  Felgyorsult világunkban a stressz egyre több embert terhel le, és sokszor könnyű elfeledkezni arról, kik is vagyunk valójában. Ilyenkor tudok segíteni utat találni

 • Egészséges életmód kialakítása

  Az egészségünknél kevesebb fontos dolog van a világon, azonban a rohanó világunkban sokszor könnyű elfeledkezni erről. Segítek visszatalálni ahhoz, hogy aktív, egészséges, hosszú életet tudjon élni!

Milyen módszerekkel tudok segíteni?

Tanácsadás

A tanácsadó során szempontokat kapunk a probléma átgondolásához, az erőforrások feltérképezéséhez és a lehetőségek kidolgozásához, segít a saját megoldások kidolgozásában, és elhárítani az útjában álló problémákat.

Coaching

Legyen szó akár sportról, vagy az üzleti életről, a legkiemelkedőbb emberek mögött mindig egy remek coach áll. A coaching során azok a problémák, és válaszaik kerülnek felszínre, melyet már az ember érez, de megfogalmazni, illetve megoldani eddig nem tudott.

Pszichodráma

A pszichodráma célja, hogy megtaláljuk önmagunkat, helyünket a világban, és ezáltal választásainkban szabaddá váljunk. Lehetővé teszi, hogy problémáinkat felvállaljuk és új működési formákat fejlesszünk ki magunkban.

Rólam mondták

Ismerős ajánlásra jöttem. ÉS köszönöm! Elindultam, már az úton vagyok! Elkezdtem élni az életemet! Köszönöm!

NóraWikiTravel

Köszönöm, hogy könyörtelenül rávilágít olyan dolgokra amelyek elősegítik a fejlődést és kertelés nélkül kimondja azt, amire abban az élethelyzetben éppen szükség van. Így lehetek az életemet felelősségteljesen irányító ember.

AndreaMedia Wiki

Szétszaladtak körülöttem a dolgok, és úgy éreztem nem tudok megállni ezen a lejtőn. Krisztina abban segített, hogy felismertette velem azt, hogy továbbra is az én kezemben van az életem, csak rossz megoldásokat használtam.

TamásMax Mobilcom

Segítségét köszönöm, hogy ma már felelősségteljes férj, apa tudok lenni.

AndrásDoom Inc

Magamról

Kulcsár Krisztina, coach

Kulcsár Krisztina

Alapvégzettségemet tekintve közgazdász vagyok. Kb. 15 évvel ezelőtt éreztem úgy, hogy más a hivatásom. Az egészség és a lelki harmónia az utam. Így az elmúlt több mint 13 évet a fejlődésemnek, a képzéseimnek szenteltem, annak érdekében, hogy klienseimet megfelelően tudjam kísérli a fejlődésük útján.

Az évek során több helyről is irányból közelítettem meg a szakmát, mivel úgy gondolom, így tudok a legszélesebb körben a leghatékonyabban segíteni. Az évek során többek között a SOTE Magatartástudományi Egyetem Pszichoszomatikus osztályán, a XI. kerületi Önkormányzat több projektjén és egyetemi oktatóként is dolgoztam.

 • Email

  christina.kulcsar@gmail.com

 • Telefon

  +36-20-662-45-69

 • Skype

  Skype

A coachingról

Mindig látjuk, melyik lenne a legjobb út, de mindig azon az úton járunk, amelyikhez hozzászoktunk”  Paul Coelho

A coaching olyan tanácsadási és támogatási forma, amely során a résztvevő képessé válik arra, hogy kibontakoztassa lehetőségeit, megvalósítsa céljait, vágyait. A coaching során lehetővé válik a személyes motivációk, vágyak, szükségletek feltárása és reális célok kitűzése. A coach támogatja a személyt a változás megvalósításában. A coaching szemléletmódja azon alapszik, hogy az ügyfél képes a fejlődésre, és meg tudja oldani az előtte álló problémákat. A coach erősíti az elkötelezettségét és felelősség vállalását a döntéseinek meghozatalához és a szükséges változások véghezviteléhez. A coaching bizalmi kapcsolatra épül, a coach empatikusan segíti ügyfelét a célok elérését segítő akcióterv elkészítésében és megvalósításában.

A coaching akkor működik, ha az ügyfél kész arra, hogy megvizsgálja saját gondolkodás módját és viselkedését és vállalja, hogy aktívan dolgozzon a kívánt változás érdekében.

Kinek ajánljuk coachingot?

Azok számára, akik valamely változást terveznek az életükben, vagy kényszerű váltásnak az elszenvedői. Azok számára is hasznos, akik önmagukon dolgozva új szokásokat szeretnének kiépíteni, életmódot váltani, illetve valamely káros vagy életüket nehezítő szokásról mondanak le.

A pszichodrámáról

„Ha az az út, amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad.”                                               

Judith Sills

A pszichodráma csoportos önismereti-önfejlesztő pszichoterápiás módszer, mely lehetővé teszi, hogy bármely életeseményt, múltban gyökerező problémát, emberi szerepek minden aspektusát, vagy képzeletbeli történést, álmot játékban fejezzünk ki, és meghaladjunk, problémáinkat felvállaljuk, új működési formákat fejlesszünk ki magunkban.

Az önismereti munka hatékonyságát nagymértékben megnöveli a csoportban való részvétel, a csoport elfogadása és szeretete. A csoport tagjai hasonló problémákkal küzdenek, ezáltal megoszthatják egymással érzéseiket, és megtapasztalják, hogy nincsenek egyedül nehézségeikkel.

A pszichodráma a szeretet, a feltétel nélküli elfogadás, és empátia mindent átható erejét hangsúlyozza, ezáltal megadja az embereknek, hogy mélyebben tudjanak kapcsolódni egymáshoz. A pszichodráma célja, hogy megtaláljuk önmagunkat, helyünket a világban, és ezáltal választásainkban szabaddá váljunk.

Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik aktuális konfliktushelyzetük megoldásához keresnek konstruktív megoldást. Szeretnék megismerni a másik oldal szempontjait. Lehet, hogy éppen önmagukkal vannak harcban egy számukra fontos döntés meghozatalában. Ez lehet munkahelyváltás, pályamódosítás, párkapcsolati döntés, költözés.

A tanácsadásról

„Minden egy kicsit más lesz, amint hangosan kimondjuk.”  Hermann Hesse

A pszichológiai tanácsadás folyamán a kliens a tanácsadó segítségével jobban megismeri azokat a területeket, ahol nehézségei vannak. A tanácsadó szempontokat ad a probléma átgondolásához, az erőforrások feltérképezéséhez és a lehetőségek kidolgozásához. Konkrét tanácsok helyett tudományos elméletekre alapozott módszerekkel segít a kliens saját megoldásait kidolgozni, a megvalósítás útjában álló akadályokat elhárítani. A tanácsadás elfogadó légköre segít abban, hogy a kliens az elhatározott változást képes legyen véghezvinni. Az egyéni tanácsadás ülésszáma a problémától és a céltól függ.

Következő problémák esetén tud a pszichológiai tanácsadó segíteni:

 • életvezetési problémák,
 • önismeret,
 • kommunikációs nehézségek,
 • párkapcsolati konfliktusok,
 • döntéshelyzetek,
 • gyász, veszteség feldolgozása,
 • konfliktusok kezelése,
 • felnőtté válás,
 • pályaválasztás,
 • életpálya építés,
 • munkahelyváltás, pályamódosítás,
 • krízishelyzetek megoldása.

Keressen föl bátran!

 • Email

  christina.kulcsar@gmail.com

 • Telefon

  +36-20-662-45-69

 • Skype

  Skype